Βουγιόσεβιτς για Ίβκοβιτς: “Ο Ντούντα μολύνθηκε από τα περιστέρια που ήταν το μεγάλο του πάθος”

Σε μία αποκάλυψη προχώρησε ο σπουδαίος Σέρβος κόουτς, Ντούσκο Βουγιόσεβιτς αναφορικά με το πρόβλημα που επιδείνωσε την υγεία του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς προχώρησε σε μία ιδιαίτερη αποκάλυψη αναφορικά με την αιτία που επιδείνωσε την κατάσταση της υγείας του μεγάλου Ντούσαν Ίβκοβιτς. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο Ίβκοβιτς έπαθε κάποια μόλυνση από τα περιστέρια τα οποία ήταν και το πάθος του Σέρβου.

Ο Ίβκοβιτς έφυγε το πρωί της Κυριακής σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου έπειτα από την εισχώρηση νερού στα πνευμόνια του και την ύπαρξη έρπη. Η αγάπη του πετυχημένου προπονητή ωστόσο φαίνεται να είναι, σύμφωνα με τον Βουγιόσεβιτς και η αιτία που μολύνθηκε ο Ίβκοβιτς.

“Ήξερα ότι είχε κάποια προβλήματα, ότι μολύνθηκε από τα περιστέρια τα οποία ήταν το μεγάλο του πάθος. Επίσης ξέρω ότι είχε κάποια προβλήματα με έρπη. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το αύριο. Είναι ένας δαίμονας που λέγεται ‘αύριο'”, είπε χαρακτηριστικά ο Βουγιόσεβιτς και συνέχισε.

Όταν έρχονται στιγμές σαν αυτή, συνειδητοποιείς το μεγαλείο του και όλα όσα έκανε για τα οποία θα τον θυμόμαστε. Η δουλειά του θα μείνει για πάντα ανεξαρτήτως του χρόνου. Η ψυχική του δύναμη μας έκανε όλους να πιστεύουμε ότι μπορεί να ξεπεράσει τα πάντα. Ό,τι έκανε το έκανε με προσήλωση. Από τα περιστέρια μέχρι την Εθνική ομάδα και την προπονητική του καριέρα. Είμαστε πιο φτωχοί και πιο αδύναμοι χωρίς αυτόν”.

Πηγή: sport24.gr