Βρετανία: 18χρονος επανήλθε στη ζωή λίγο πριν δωριστούν τα όργανά του [Βίντεο]

Ένας έφηβος που κηρύχθηκε κλινικά νεκρός μετά από τροχαίο (χτυπήθηκε από φορτηγό) και η οικογένειά του αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά του, επανήλθε στη ζωή λίγο πριν την επέμβαση για τη δωρεά οργάνων.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική Sun ο 18χονος Λιούις Ρόμπερτς, άρχισε να «ξυπνά» τέσσερις ημέρες αφού ανακοινώθηκε στους γονείς του ότι είναι κλινικά νεκρός μετά το τραγικό δυστύχημα.

Λίγες ώρες πριν μπει στο χειρουργείο ο έφηβος άρχισε να αναπνέει μόνος του, παρά το μηδαμινές πιθανότητες που είχαν δώσει οι γιατροί να συμβεί κάτι τέτοιο.

«Πριν από δύο εβδομάδες, ο πρώην μαθητής του Λυκείου Leek, από το Blackshaw Moor, Staffordshire, φάνηκε να έχει χάσει τον αγώνα του να κρατηθεί στη ζωή. Ο Lewis χτυπήθηκε στην περιοχή Leek το απόγευμα του Σαββάτου, 13 Μαρτίου.

Αλλά τώρα, φαίνεται να γίνεται πιο δυνατός καθημερινά μετά το “θαύμα” που του δίνει πολλές ελπίδες να ζήσει»,γράφει χαρακτηριστικά η Sun.

Να σημειωθεί ότι η οικογένειά του έχει ξεκινήσει προσπάθεια για συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου ο έφηβος να συνεχίσει τις θεραπείες αποκατάστασης που απαιτούνται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Πηγή: ant1news.gr