Βρήκε κλεισμένο στη ντουλάπα στον επίδοξο βιαστή της κόρης του

Δεν πίστευε όσα άκουγε ο πατέρας του κοριτσιού.

Ένα απίστευτο περιστατικό, το οποίο αποτελεί τον εφιάλτη κάθε γονιού, ήρε στο φως της δημοσιότητας στις ΗΠΑ, καθώς πατέρας βρήκε στην ντουλάπα της 12χρονης κόρης του έναν 42χρονο, ο οποίος θα έκανε σεξ με την ανήλικη!

Όλα αυτά στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών, με τον πατέρα να ξυπνά πολύ νωρίς το πρωί για να ετοιμαστεί για τη δουλειά του, ωστόσο η δυσάρεστη έκπληξη τον περίμενε όταν άνοιξε την ντουλάπα για να πάρει μια μπλούζα και έπεσε πάνω στον 42χρονο.

Ο άνδρας εξήγησε στον εμβρόντητο και σοκαρισμένο γονιό, πως είχε πάει εκεί για να κάνει σεξ με την κόρη του, η οποία τον είχε προσκαλέσει σπίτι, αναφέροντας πως του είπε οτι είναι 21 ετών.

«Η γνωριμία μας έγινε μέσω Facebook και Instagram», ανέφερε στις Αρχές ο άνδρας, ο οποίος συνελήφθη ωστόσο η εκδοχή της 12χρονης είναι κατά πολύ διαφορετική και μάλιστα επιβαρυντική.

Όπως ανέφερε ο δράστης ήξερε την πραγματική της ηλικία και η γνωριμία τους είχε γίνει μερικές βδομάδες σε εξωτερικό χώρο και όχι μέσω διαδικτύου. Εκείνος, της έδωσε το τηλέφωνό του και άρχισαν να μιλάνε και ν’ ανταλλάσσουν μηνύματα.

Οι Αρχές βρήκαν αρκετά ακατάλληλα μηνύματα στις συσκευές και των δυο ενώ ο άνδρας είχε συλληφθεί και στο παρελθόν.

Πηγή: kontranews.gr