Ξεπέρασαν τα όρια: Τι είπε η πακιστανική κοινότητα για τον κορωνοϊό και τους Έλληνες

Λεφτά για μαζικές προσλήψεις στα νοσοκομεία και όχι για στρατόπεδα «ρατσιστικές», όπως τις ονομάζουν, επιχειρήσεις της αστυνομίας, ζητούν αριστεροί και παράνομοι μετανάστες στην Ελλάδα.

«Σύνορα ανοιχτά για την προσφυγιά, να κλείσουν τα στρατόπεδα-θανατοπαγίδες στα νησιά και στην ενδοχώρα. (…) Ο χειρότερος ιός είναι ο ρατσισμός. Ποτέ ξανά φασισμός».

Αυτά ήταν τα μηνύματα που έστειλαν το Σάββατο 21 Μάρτη το μεσημέρι στο Σύνταγμα, αριστεροί και μουσουλμάνοι, παρά την απαγόρευση συναθροίσεων.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας, Τζαβέντ Ασλάμ, προχώρησε ένα βήμα παραπάνω, αναφέροντας πως η αντίδραση των Ελλήνων απέναντι στην παράνομη μετανάστευση, την οποία αποκαλούν «μίσος, ρατσισμό και φασισμό», είναι χειρότερη από τον κορωνοϊό.

Καλεί μάλιστα την Ελλάδα να ανοίξει τις «πόρτες» και να μπουν οι εισβολείς.

Ο Τζαβέντ Ασλάμ κατηγορηθεί στο παρελθόν για διακίνηση παράνομων μεταναστών από την πακιστανική δικαιοσύνη, έχει εκδοθεί σε βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης από την Interpol ενώ βρίσκεται σε πόλεμο με τον πρόξενο της χώρας του στην Αθήνα. Παράλληλα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει απειλήσει την Ελληνική Πολιτεία.

Για παράδειγμα έχει δηλώσει σε συλλαλητήριο: «Και οι μετανάστες έχουν χέρια και μπορούν να τα σηκώσουν και κάποια στιγμή στις απειλές που δέχονται να απαντήσουν».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: el.gr