43χρονη γέννησε το μωρό που πάντα ήθελε, μετά από 8 αποβολές και 45.000 ευρώ σε εξωσωματικές

Γυναίκα γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι μετά από 4 εξωσωματικές και 8 αποβολές

Μετά από πολλές προσπάθειες, τελικά έγινε το «θαύμα»!

Η Sam Mace ήταν ήδη μαμά του 4χρονου Freddie, ο οποίος γεννήθηκε μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης, και της 12χρονης θετής της κόρης αλλά λαχταρούσε κι ένα τρίτο παιδί.

Ωστόσο, όλα έδειχναν να είναι εναντίον της αφού πριν να συλλάβει τον γιο της, είχε περάσει από ήδη από 3 εξωσωματικές γονιμοποιήσεις, δίνοντας 45.000 ευρώ και 8 αποβολές!

Αυτό, όμως, δεν σταμάτησε το ζευγάρι να καταφύγει σε ακόμα μία εξωσωματική, δύο χρόνια αφού γεννήθηκε ο Freddie, αλλά χωρίς επιτυχία. Η Sam απέβαλε ακόμα μία φορά και τότε, μαζί με τον σύζυγό της, αποφάσισαν ότι δεν θα ξαναπροσπαθήσουν και θα αποδεχτούν το γεγονός πως δεν θα κάνουν άλλο παιδί.

Όμως, η ζωή είχε άλλα σχέδια για την ευτυχισμένη οικογένεια. Όταν η Sam κατάλαβε ότι έχει καθυστέρηση, το μυαλό της πήγε κατευθείαν στην εμμηνόπαυση.

«Ήταν αρχές του 2020, γύρω στον Φεβρουάριο, και η περίοδός μου είχε γίνει ακανόνιστη. Τότε νόμιζα ότι οφειλόταν στην εμμηνόπαυση και μάλιστα προγραμμάτισα ειδικές εξετάσεις αλλά στη συνέχεια παρατήρησα ότι η όσφρησή μου οξύνθηκε, πράγμα που είχε συμβεί όταν ήμουν έγκυος στον γιο μου. Έτσι, έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε θετικό», είπε η ευτυχισμένη μαμά.

Η μικρή Charlotte, το τρίτο παιδί της οικογένειας, κοντεύει τα 2 και είναι το «θαύμα» της οικογένειας.

«Είναι το μικρό μας θαύμα. Μετά από όλα όσα πέρασα, δεν περίμενα ποτέ πως θα μείνω έγκυος φυσικά. Η οικογένειά μας είναι πλέον ολοκληρωμένη», ανέφερε χαρακτηριστικά η Sam.

Πηγή: newsitamea.gr