Επίθεση Ιάκωβου κατα του Πύρρου Δήμα «Τον πήρε η κάτω βόλτα. Οι φιλοδοξίες του…»

Η ομάδα πρωτοβουλίας για την διάσωση της Άρσης Βαρών παραχώρησε χθες συνέντευξη Τύπου στην οποία ανέλυσε το πρόγραμμα της και παράλληλα επιτέθηκε στη σημερινή διοίκηση.

Στη συνέντευξη Τύπου βρέθηκε και ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής Χρήστος Ιακώβου, ο οποίος σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου στράφηκε κατά του Πύρρου Δήμα.

Ανάμεσα σε άλλα έθεσαν ένα πολύ σοβαρό ερώτημα:

Πληρώνει η ΕΟΑΒ τα χρήματα για τα ταξίδια του Πύρρου προς και από τις ΗΠΑ, όπου αμείβεται από την εκεί ομοσπονδία;

Παρουσίασαν και σχετική εγγραφή στην «Διαύγεια» (ΑΔΑ Ω4ΛΙ469ΗΦΘ-Μ7Η), για πληρωμή αεροπορικού εισιτηρίου (898,5) για ΗΠΑ-Ελλάδα-ΗΠΑ. Υποστήριξαν δε, ότι υπάρχουν και άλλες εγγραφές για αεροπορικά εισιτήρια του προέδρου με μεγάλα ποσά, τα οποία συμπίπτουν με ταξίδια του προς και από τις ΗΠΑ.

«Ο Πύρρος έκανε λάθος επιλογές συμβούλων. Τον Πύρρο τον πήρε η κάτω βόλτα. Ήλθε η ώρα για την αλλαγή», τόνισε ο αρχιπροπονητής τής «χρυσής ομάδας», Χρήστος Ιακώβου. «Δώσαμε επί χρόνια παράταση χρόνου στον Πύρρο, αλλά τα προβλήματα έτρεχαν. Τελικά, αποδείχθηκε ότι δεν είχε άλλο σκοπό από προσωπικές φιλοδοξίες», τόνισε ο «ασημένιος» Ολυμπιονίκης, Βαλέριος Λεωνίδης, τον οποίον ο Πύρρος απέπεμψε στις αρχές του 2018 από την θέση του εθνικού προπονητή.

Πηγή: nassosblog.gr