Ιμάμης καθαιρέθηκε επειδή η γυναίκα που μόλις είχε παντρευτεί ήταν άνδρας!

Ένα απίστευτο περιστατικό που παραπέμπει περισσότερο σε σενάριο ταινίας, συνέβη πριν από λίγες ημέρες στην Ουγκάντα.

Εκεί, όπως αναφέρουν διάφορα αφρικανικά ΜΜΕ όπως το monitor και το nation, αποδείχθηκε πως η γυναίκα που είχε παντρευτεί ένας ιμάμης ήταν τελικά άνδρας…

Ο Sheikh Mohammed Mutumba δύο εβδομάδες πριν την αποκάλυψη, είχε ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του, όμως στο μεσοδιάστημα δεν είχε κάποια ερωτική επαφή, καθώς η σύζυγος έλεγε πως αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας.

«Έκανα υπομονή και περίμενα να είναι ΟΚ», είπε ο 27χρονος, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα έλαβε το σοκ της ζωής του, όταν ένας γείτονας του είπε πως η γυναίκα του ήταν τελικά άνδρας.

Μάλιστα του κατήγγειλε πως είχε πηδήξει τον φράχτη του σπιτιού και του έκλεψε την τηλεόραση, κάτι που ο ίδιος αρνούταν να πιστέψει και αποφάσισε να την συνοδεύσει ο ίδιος στο αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το θέμα.

Εκεί λοιπόν έκανε την εμφάνισή της φορώντας τα προβλεπόμενα ρούχα και μία γυναίκα αστυνομικός, ξεκίνησε να την ψάχνει. Αρχικά ανακάλυψε πως για στήθος είχε βάλει μπάλες από ρούχα, ενώ λίγο αργότερα διαπίστωσε πως είχε ανδρικα γεννητικά όργανα.

Έτσι, φώναξαν τον σύζυγό της που ήταν απ΄έξω και τον ενημέρωσαν για την εξέλιξη.

Κατά την διάρκεια της απολογίας του, ο άνδρας αποκάλυψε πως το έκανε αυτό για να κλέψει τα χρήματα του ιμάμη.

Όσο για το πως προέκυψε η σχέση τους… Ο δράστης κυκλοφορούσε καιρό με γυναικεία ρούχα, την περίοδο που ο Mutumba έψαχνε μία γυναίκα για να παντρευτεί. Οι δυο τους συναντήθηκαν σε έναν ναό, με τον Ιμάμη να την πλησιάζει και την ζητάει σε γάμο.

«Μου είπε οτι δεν μπορούσε να κάνει σeξ…μέχρι να πληρωθεί η τιμή της νύφης στον κηδεμόνα της και να παντρευτούν», είπε χαρακτηριστικά ο 27.

Αυτό έγινε μία εβδομάδα μετά όταν έδωσε στην θεία της δύο αρνιά, δύο σακούλες με ζάχαρη, τρία παραδοσιακά ρούχα, μία κούτα αλάτι και το κοράνι.

Πηγή: usay.gr