Μητέρα αγόρασε στα παιδιά της σοκολάτα πριν τα στραγγαλίσει και τα κάψει [Βίντεο]

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η άγρια δολοφονία δύο παιδιών από την ίδια τους τη μητέρα στη Ρωσία.

Η 27χρονη Elena Karimova, γνωστή και ως «βασίλισσα των καλλυντικών», έδωσε στα παιδιά της μία σοκολάτα, λίγο πριν τα σκοτώσει και κάψει τα πτώματά τους, σε μια προσπάθεια να εξαφανίσει τα ίχνη της απεχθούς πράξης της.

Η άσπλαχνη Ρωσίδα καταδικάστηκε για τις στυγερές δολοφονίες της 4χρονης κόρης της, Khadizha, και του 2χρονου γιου της, Suleiman, σε 19 χρόνια κάθειρξη.

Κατά τη διάρκεια μάλιστα της δίκης της προβλήθηκε υλικό από κάμερες ασφαλείας βενζινάδικου όπου σταμάτησε η γυναίκα, επιτείνοντας την αίσθηση της φρίκης. Από αυτό φαίνεται να αγοράζει όχι μόνο την τελευταία λιχουδιά για τα δύο παιδιά της, αλλά και την καύσιμη ύλη που χρησιμοποίησε αργότερα για να τα απανθρακώσει.

Η Karimova, η οποία μετρά 27.000 συνδρομητές στην online επιχείρηση πώλησης καλλυντικών που διατηρεί, στραγγάλισε τα δυο παιδιά μέσα στο νοικιασμένο αυτοκίνητό της, ενώ στη συνέχεια οδήγησε μέχρι ένα δάσος στην περιοχή Νίζνι Νοβγκορόντ όπου έβαλε φωτιά στα πτώματά τους.

Λίγο αργότερα ωστόσο έβαλε ξανά τα καμένα πτώματα στο αμάξι και επέστρεψε σπίτι της, καθώς φοβήθηκε ότι οι ντόπιοι θα έβλεπαν τους καπνούς.

Το επόμενο πρωί άφησε ό,τι είχε απομείνει από τα άτυχα παιδάκια σε μια εγκαταλελειμμένη αποθήκη, στην οποία έβαλε επίσης φωτιά, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός.

Από τη στιγμή που οι πυροσβέστες ήρθαν αντιμέτωποι με το μακάβριο θέαμα, ήταν θέμα χρόνου για τις Αρχές να ξετυλίξουν το κουβάρι της ειδεχθούς υπόθεσης.

Πηγή: cnn.gr