Μπαμπάς έβαλε κοντό σορτς για να «διδάξει» την κόρη του και έγινε viral [Βίντεο]

Το βίντεο μετρά 47 εκατ. προβολές και 200.000 κοινοποιήσεις

Μάλλον είχε προσπαθήσει με κάθε άλλο πιθανό τρόπο να πείσει την κόρη του να μη φορά κοντά σορτς, αλλά δεν τα κατάφερνε. Έτσι είπε να πάει την προσπάθεια ένα βήμα παρακάτω. Ο Τζέισον Χάιλι έκοψε ένα τζιν του σε μήκος σορτς και μπήκε ντυμένος με αυτό στο δωμάτιο της κόρης του για να της δείξει πόσο αστείο είναι.

Μάλιστα, κατέγραψε το σκηνικό σε βίντεο το οποίο δημοσίευσε στο Facebook, αγγίζοντας τις 47 εκατ. προβολές και τις 200.000 κοινοποιήσεις! «Πρέπει να μιλήσουμε. Βάλε το σορτς σου να δούμε ποιος το φοράει καλύτερα» είπε ο Τζέισον μπαίνοντας στο δωμάτιο της κόρης του. Ήθελε με αυτό τον τρόπο να την πείσει ότι το σορτς που είχε πάρει λίγες μέρες πριν ήταν πράγματι πολύ κοντό για να το φορέσει.

«Τα παιδιά είναι παιδιά και προσπαθούν να σε φτάσουν στα όρια. Τότε, επιδιώκω να “διορθώσω” τη συμπεριφορά τους με χιούμορ. Δεν χρειάζεται να φωνάζεις και να τα τιμωρείς για να πάρουν το μήνυμα» δηλώνει χαρακτηριστικά ο Τζέισον, δείχνοντας τον δρόμο σε όλους τους γονείς που χάνουν την ψυχραιμία και υπομονή τους…

Πηγή: koyzoylo.gr