Συγκλονίζει ασθενής με κορονοϊό: Δεν μπορούσα να πάω στην κηδεία του άντρα μου

Η κυρία Άννα, κάτοικος Δαμασκηνιάς, νοσηλεύτηκε στο στην Πτολεμαΐδα. Τι είπε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τις μέρες στο νοσοκομείο. Ο αβάσταχτος πόνος που δεν μπόρεσε να πει το τελευταίο “αντίο” στον σύζυγο της.

Η κυρία Άννα είναι μία από τους κατοίκους της Δαμασκηνιάς που προσβλήθηκαν από κορονοϊό και η πρώτη στο χωριό της που θεραπεύτηκε. Νοσηλεύτηκε για 22 ημέρες στο νοσοκομείο Μποδοσάκειο, στην Πτολεμαΐδα, και την ημέρα που πήρε εξιτήριο, κηδεύτηκε ο άντρας της. Η ίδια, για λόγους ασφαλείας, δεν μπόρεσε να παραστεί και ο πόνος της είναι αβάσταχτος.
“Την ώρα που έπαιρνα εξιτήριο, κήδευαν τον άντρα μου.Δεν είναι που χάνουμε τον άνθρωπο μας, δεν μπορούμε να τον αποχαιρετήσουμε. Αυτό είναι το πιο σκληρό”, είπε στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή “Μαζί σου” στον ΣΚΑΪ.

Η κυρία Άννα αναφέρθηκε και στο σημείωμα που άφησε στο κρεβάτι της για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, την ημέρα που πήρε εξιτήριο: “Παρόλο τον φόβο και τον κίνδυνο, με αγκάλιασαν, με στήριξαν, μου έλεγαν λόγια παρηγοριάς. Μου φέρθηκαν πάρα πολύ ανθρώπινα και τις ευχαριστώ πάρα πολύ”.

Ακούστε όσα είπε στην Τατιάνα Στεφανίδου

Πηγή: newsit.gr