Τον απήγαγαν στα 4 του και ξανά βρήκε την αληθινή του οικογένεια 33 χρόνια μετά με χάρτη που σχεδίασε μόνος

Μία σοκαριστική ιστορία έρχεται στο φως, καθώς ο Li Jingwei μετά από τρεις δεκαετίες κατάφερε να ξανασμίξει με την οικογένειά του, μέσα από ένα χάρτη.

Όλα ξεκίνησαν το 1989, όταν ο τότε ανήλικος Li είχε απαχθεί και πωληθεί σε κύκλωμα διακίνησης και εμπορίας ανθρώπων. Το αξιοσημείωτο σημείο της ιστορίας είναι πως μετά από χρόνια ο ίδιος κατάφερε να σχεδιάσει σε ένα αυτοσχέδιο χάρτη το χωριό απ’ όπου τον είχαν απαγάγει.

Στις 24 Δεκεμβρίου μοιράστηκε το σχέδιο στην πλατφόρμα Douyin, με τις αρχές να καταφέρνουν να κάνουν την αντιστοιχία του σχεδίου με ένα μικρό χωριό μέσα στην αχανή Κίνα, εντοπίζοντας την γυναίκα που είχε χάσει τον γιο της πριν από τρεις δεκαετίες.

Ο χάρτης που τον οδήγησε στη βιολογική του μητέρα

Τα τεστ DNA επιβεβαίωσαν πως ο Li ήταν πράγματι ο γιος της. «Τριάντα τρία χρόνια αναμονής, αμέτρητες νύχτες προσμονής, και τελικά ένας χειρόγραφος χάρτης από μνήμης, αυτή είναι η στιγμή της τέλειας εκτόνωσης μετά από 13 ημέρες» έγραψε o Li στο προφίλ του λίγο πριν την συνάντησή τους. «Σας ευχαριστώ όλους όσοι με βοηθήσατε να επανενωθώ με την οικογένειά μου» τόνισε.

Να αναφέρουμε πως μετά την απαγωγή του, ο Li είχε πουληθεί από τους δράστες σε μία οικογένεια που έμενε 1.800 χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο του, όπου δεν κατάφερε να μάθει τίποτα από τους θετούς γονείς του.

«Είμαι ένα παιδί που θέλει να βρει το σπίτι του. Με πήγε στην Henan ένα φαλακρός γείτονας περί το 1989», έλεγε στο βίντεο που έμελλε να του αλλάξει τη ζωή.

«Αυτός είναι ένας χάρτης με την περιοχή του σπιτιού μου που τον σχεδίασα από μνήμης», ακούγεται να λέει, καθώς κρατά ψηλά ένα πρόχειρο, χειρόγραφο σχέδιο, με ορόσημα όπως το σχολείο, το δάσος μπαμπού και μια μικρή λίμνη».

Πηγή: newsitamea.gr