Δολοφόνησε το βρέφος που φρόντιζε [Εικόνες]

Ένας άνδρας που δολοφόνησε ένα μικρό παιδί αφού είπε ότι «θέλει να φύγει» έχει καταδικαστεί σε 20 χρόνια κάθειρξης.

Η Ella-Rose Clover πέθανε σε ηλικία μόλις 22 μηνών πέρυσι.

Ο Michael Wild θα υπηρετήσει 20 χρόνια πίσω από τα κάγκελα της φυλακής μετά την καταδίκη του.

Η 35χρονη Sharleen Hughes κρίθηκε επίσης ένοχη για να προκαλέσει ή να επιτρέψει το θάνατο ενός παιδιού.

Θα καταδικαστεί την Τετάρτη.

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018, η Ella-Rose έσπευσε στο νοσοκομείο, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το παιδί πέθανε.

Η Sharleen Hughes είχε παραμείνει άπραγη, καθώς ο Michael Wild κρυφά κακοποιούσε το κορίτσι που είχε αναλάβει να προσέχει.

Η 26χρονη μητέρα ήταν χαρούμε όταν άφησε Ella-Rose με την Hughes. Σε πολλές περιπτώσεις, η 35χρονη πρόσεχε το μικρό παιδί ενώ η μαμά του δούλευε στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ.

Όταν ο Wild ανέλαβε την φροντίδα του παιδιού, η μητέρα του αισθανόταν ανασφάλεια και προέτρεψε την φίλη της να μην τον αφήσει μόνο του με την κόρη της.

Στη συνέχεια, η Ella-Rose άρχισε να υποφέρει από μια σειρά από μυστηριώδη προβλήματα υγείας.

Μπήκε στο νοσοκομείο πέντε φορές μεταξύ του Ιουλίου και του Νοεμβρίου του 2017, με «ανησυχητικά συμπτώματα οίδημα και μώλωπες γύρω από το πρόσωπό της», που πιστεύεται ότι είναι μια σπάνια κατάσταση που ονομάζεται αιμορραγική κνίδωση.

Στις 2 Νοεμβρίου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Manchester Royal, όπου οι γιατροί αφαίρεσαν μέρος του εντέρου της.

Δύο μήνες αργότερα, οι φόβοι της μητέρας έγιναν πραγματικότητα όταν ο Wild παρέμεινε να φροντίσει μόνος του την κόρη της. Το κορίτσι δέχθηκε μια φρικτή επίθεση η οποία ήταν αυτή που τελικά τη σκότωσε.

Παρά το γεγονός ότι ο Wild έλεγε ότι δεν γνώριζε πώς είχε τραυματιστεί το παιδί, τα αποδεικτικά στοιχεία έδειξαν ότι λέει ψέματα.

«Σας προτείνω να πάρεις την [Ella] από το σπίτι μου», είπε σε μήνυμά του στην 35χρονη Hughes, μόλις πέντε ημέρες πριν από τη δολοφονία.

Σε ένα άλλο μήνυμα, έγραφε: «Θέλω Ella να φύγει, ορκίζομαι στον Θεό».

Όταν ο Hughes επέστρεψε στο Wythenshawe, βρήκε την Ella-Rose νεκρή στον καναπέ και κάλεσε ασθενοφόρο.

Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρή

Ο παθολόγος κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος της Ella-Rose προκλήθηκε από «βαριά χτυπήματα» στην κοιλιά και βρήκε αρκετούς μώλωπες στα δύο αυτιά και στο πρόσωπό της.

Πηγή: topontiki.gr