Απίστευτο κι όμως αληθινό! Αυτό το κούρεμα κοστίζει 1.000 δολάρια

Η επίσκεψη στο κομμωτήριο δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση. Αν δίνεις σημασία στα μαλλιά σου, ξέρεις ότι, όταν προγραμματίζεις το κάθε ραντεβού, έχεις ένα άγχος για το αποτέλεσμα. Και καλά αν θες μόνο να κόψεις τις άκρες μερικούς πόντους. Στην περίπτωση που στοχεύεις σε μεγαλύτερες και πιο έντονες αλλαγές, είτε σε χρώμα είτε σε κούρεμα, τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά, αφού -ας είμαστε ειλικρινείς- πολλά μπορεί να πάνε στραβά. Κάτι να καταλάβει λάθος ο κομμωτής, κάτι να καταλάβει περίφημα, αλλά να μην είναι σε θέση να το εφαρμόσει, μέχρι να δεις την τελική εικόνα, δεν ξέρεις πώς έχει πάει το θέμα.

Με όλα τα παραπάνω δεν αποτελεί έκπληξη η αναζήτηση ενός καλύτερου και, κατά πάσα πιθανότητα, ακριβότερου κομμωτή για να αποφευχθούν τα όποια δράματα. Ορισμένες τιμές, βέβαια, αποτελούν υπερβολή όσο καλός κι αν είναι ο ειδικός, όπως, για παράδειγμα, αυτή που χρεώνει ο Julien Farel στο κομμωτήριό του στη Νέα Υόρκη.

Για να ακριβολογούμε, ο εν λόγω hair stylist ζητάει από τους πελάτες του 1.000 δολάρια για ένα κούρεμα. Για ποιον λόγο; Εκείνος θεωρεί ότι εξηγείται μια χαρά, επειδή α) ο χρόνος του είναι περιορισμένος και β) δε χρειάζεται να πας σε δύο εβδομάδες να το φρεσκάρεις -δεν ξέρουμε πολλούς κανέναν να το κάνει αυτό, αλλά οκ.

Δες τον στο παρακάτω βίντεο: