Χήρα Γραικού: Το μεγάλο της παράπονο και η οργή για τον δολοφόνο του συζύγου της

«Πουλούσε το σενάριο της ξανθιάς που τον σκότωσε» λέει η χήρα του Γραικού.

Για πρώτη φορά μετά την αποκάλυψη του στυγερού εγκλήματος με θύμα τον κτηνοτρόφο Δημήτρη Γραικό, που «πάγωσε» το πανελλήνιο, μίλησε η χήρα του 59χρονου, Δέσποινα Γραικού.

Είναι μια κτηνωδία που δεν μπορεί να χωρέσει το μυαλό μου. Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο είχα μιλήσει την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη του συζύγου μου και το έπαιζε ανήξερος», είπε στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου για τον καθ’ομολογίαν δολοφόνο του άνδρα της.

«Στα ΜΜΕ πουλούσε η ξανθιά η χήρα που βγήκε να ψάξει τον άντρα της. Πιο πολύ πουλούσε να τον έχω σκοτώσει εγώ. Εγώ όμως δεν έχω πειράξει στη ζωή μου ούτε μυρμήγκι. Δεν θέλω να θυμάμαι τι πέρασα επί 2,5 χρόνια με όλα αυτά που γράφονταν και ακούγονταν», πρόσθεσε.

«Τα παιδιά μου δεν πίστευαν ποτέ ότι έχω κάνει κάτι. Όμως όλα όσα γράφονταν σίγουρα δεν τους περνούσαν απαρατήρητα. Δυστυχώς η αποκάλυψη της αλήθειας ήταν μια λύτρωση για μένα», τονίζει η Δέσποινα Γραικού, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του δράστη. «Για όλα όσα πέρασα δεν άκουσα ποτέ ούτε μία συγγνώμη» λέει μεταξύ άλλων…

Πηγή: newpost.gr