Γέννησε 10 παιδιά σε 10 χρόνια, μόλις έφερε στον κόσμο το 11ο και σκοπεύει να συνεχίσει

Η 36χρονη Κόρτνεϊ Ρότζερς απ’ το Νέο Μεξικό των ΗΠΑ δεν σχεδίαζε ποτέ να κάνει μεγάλη οικογένεια… ώσπου έκανε το πρώτο της παιδί και ερωτεύτηκε την μητρότητα. Από τότε, δεν σταμάτησε να κάνει παιδιά.

Κάπως έτσι έφτασε να έχει κάνει 10 παιδιά σε 10 χρόνια και τώρα, να υποδέχεται στην οικογένεια το 11ο, ένα υπέροχο κι αξιολάτρευτο κοριτσάκι.

Το φοβερό είναι ότι, με τον άντρα της τον Κρις, ήδη ανυπομονούν να κάνουν το 12ο, αφού αυτό που σε μας απ’ έξω μοιάζει σαν ένα οικογενειακό χάος, είναι για ‘κείνους η πιο γλυκιά και αρμονική συμφωνία.

Πώς; Επειδή έχουν βάλει τα παιδιά σε ένα καλά δομημένο πρόγραμμα που περιλαμβάνει ακόμα και την σχολική τους εκπαίδευση – την οποία έχουν αναλάβει οι ίδιοι.

«Μάλλον θα περιμένουμε 1-2 χρόνια πριν προσπαθήσουμε για το 12ο», λέει η Κόρτνεϊ, «αλλά είναι αλήθεια ότι λατρεύω να είμαι η μαμά τους».

Ίσως η πρόθεση για ένα διάλειμμα απ’ τον φρενήρη ρυθμό τους να οφείλεται στο γεγονός ότι η τελευταία της γέννα ήταν αρκετά επεισοδιακή, αφού μαμά και κόρη έμειναν στο νοσοκομείο για μία ολόκληρη εβδομάδα..

«Μα πως τα καταφέρνετε, μας ρωτάνε», λέει η πολύτεκνη μαμά, «και τους λέω απλά, κάνουμε ό,τι μπορούμε όποτε μπορούμε, όποτε βρεθεί λίγος χρόνος».

Ένα ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι όλα τα ονόματα των παιδιών τους αρχίζουν από «Κ», όπως το δικό της και του άντρα της: Κλιντ, Κλέι, Κέιντ, Καλι, Κας, Κολτ, Κέις, Καλένα, Κέιντι, Κοραλί και η μικρούλα Κάρις.

«Πολλοί μας κατηγορούν ότι με τόσα παιδιά δεν μπορούμε να δώσουμε σε όλα την προσοχή ή τα αγαθά που τους αξίζουν», παραπονιέται η Κόρτνεϊ, «αλλά για μένα η μητρότητα είναι η ζωή μου και απολαμβάνω κάθε λεπτό με τα παιδιά μου».

«Έχουμε μάθει να αγνοούμε τα κακόβουλα σχόλια», συνεχίζει, «πώς μας κρίνουν άνθρωποι που δεν μας ξέρουν καν; Εμείς ξέρουμε ότι τα παιδιά μας τα θέλαμε όλα, τα αγαπάμε όλα και εξασφαλίζουμε σε όλα μια όμορφη ζωή. Ξέρουμε καλά πώς να τα μεγαλώσουμε, οπότε οι γνώμες των άλλων περισσεύουν».

Εμείς έχουμε να πούμε, να είναι ευτυχισμένοι και με το καλό το 12ο!

Πηγή: mirror.co.uk,mama365.gr, newsitamea.gr