Γλυκά Νερά: «Κόπηκε η καρδιά στη μέση όταν το έμαθα» – Συγκλονίζει ο πνευματικός αδερφός της Καρολάιν

Συγκλονισμένος από τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά είναι ο πνευματικός αδερφός της άτυχης κοπέλας, ο 29χρονος Άγγελος.

Ο 29χρονος, με καταγωγή από τις Φιλιππίνες που έχει βαφτίσει η μητέρα της Καρολάιν, εκφράζει την οργή του για τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο μιλώντας στο Mega, ενώ αναφέρει πως η τελευταία του επικοινωνία με την Καρολάιν ήταν πριν από δύο μήνες με τη νεαρή γυναίκα να ακούγεται προβληματισμένη αλλά να μην αναφέρει τι συνέβαινε στον γάμο της.

«Θυμός, πολύ θυμός και μίσος βασικά. Το είχα υποψιαστεί από την αρχή ότι ο σύζυγος της ήταν πίσω από τη δολοφονία. Η στάση του η συμπεριφορά του τα πάντα τον πρόδωσε» αναφέρει ο Άγγελος.

«Η νονά Σούζαν σίγουρα θα νιώθει πολύ προδωμένη. Σοκαρισμένη, πληγωμένη, χαροκαμένη. Δεν το περίμενε από τι έχω μάθει. Εγώ έμαθα για τη Λυδία μακάρι να ζήσει εκέι γιατί ξέρω τη νονά και θα τη μεγαλώσει σωστά και όπως πρέπει» συμπλήρωσε.

«Κόπηκε η καρδιά στη μέση όταν το έμαθα. Ήταν πολύ καλό κορίτσι. Από τα καλύτερα. Σαν αδερφή μου που δεν έχω» πρόσθεσε.

Ο ίδιος έμαθε την σοκαριστική είδηση της δολοφονίας της 20χρονης από την τηλεόραση ενώ ακόμα και σήμερα 48 ημέρες μετά είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσει ότι η Κάρολ όπως τη φώναζε, έχει φύγει. «Έκλαψα πολύ. Έψαχνα τρόπους να μάθω τι γινόταν. Ποιος ήταν ο σκοπός του; Τι ακριβώς ήθελε. Είχε σχέδιο. Δεν ήταν τυχαίο. Την είχε διαλέξει και ήθελε να κάνει παιδιά από νωρίς» υπογράμμισε.

«Είναι ένας ψυχρός άνθρωπος χωρίς συναισθήματα»

Χαρακτηρίζει τον συζυγοκτόνο ψυχρό άνθρωπο και εύχεται να καταδικαστεί. «Είναι ένας ψυχρός άνθρωπος χωρίς συναισθήματα. Ότι και να γίνει τώρα, η Καρολάιν δεν γυρίζει. Αν όπως έλεγε την αγαπούσε ας την άφηνε να φύγει, όχι να τη σκοτώσει» σημειώνει.

Για την Καρολάιν, η οποία, όπως είπε ήταν κλειστός χαρακτήρας, ανέφερε ότι «ήταν ένα αγγελούδι, άγια κοπέλα με μεγάλη ψυχή και καρδιά. Μιλήσαμε κανα δίμηνο πιο πριν. Έδειχνε ευτυχισμένη αλλά μου φαινόταν ότι κάτι την προβλημάτιζε και τελικά είχα δίκιο. Έδειχνε μπερδεμένη σε κάποιες φορές και λίγο αγχωμένη όπως μιλάγαμε. Μετά τη γέννα δεν ήταν καλά και το έδειχνε. Την πίεζε ο Μπάμπης για κάποια πράγματα που δεν ήθελε να γίνουν ή να κάνει. Σαν να σχεδίαζε κάτι και να μην ήθελε να κάνει αυτό που της έλεγε ο Μπάμπης».

«Η αγκαλιά που έδωσε στην πεθερά του ήταν μαχαίρι στην καρδιά όλων» υπογράμμισε αναφερόμενος στο θέατρο που έπαιζε επί ημέρες ο συζυγοκτόνος, ενώ ζήτησε την τιμωρία του.

Πηγή: newsbeast.gr