Γονατιστή στον Ταξιάρχη με τον Θέμη Σοφό η Σταματίνα Τσιμτσιλή – Συχνά επισκέπτονται τη Μονή του Αγίου Εφραίμ και του Ταξιάρχη

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο σύζυγός της, Θέμης Σοφός πιστεύουν πολύ στον Θεό και συχνά επισκέπτονται είτε τη Μονή του Αγίου Εφραίμ στη Νέα Μάκρη είτε τη Μονή του Ταξιάρχη Μανταμάδου στη Μυτιλήνη.

Μάλιστα, στην τελευταία βρέθηκαν οι δυο τους πρόσφατα προκειμένου, για ακόμα μία φορά, να εκπληρώσουν το τάμα που έχουν κάνει για τον γιο τους Γιάννη Εφραίμ, αλλά και για να προσκυνήσουν με πίστη και ευλάβεια στο μοναστήρι, παίρνοντας την ευχή του πατέρα Χρήστου Τσιτμηδέλλη.

Το περιοδικό YouWeekly εξασφάλισε φωτογραφικά στιγμιότυπα από το ταξίδι της παρουσιάστριας και του γνωστού δικηγόρου εκεί και σε ένα από αυτά βλέπουμε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να προσκυνά γονατιστή στη Μονή.

Το αγαπημένο ζευγάρι είχε επιλέξει τη συγκεκριμένη μονή για να βαφτίσει τον γιο του, τέσσερα χρόνια πριν.

«Βρεθήκαμε στο μοναστήρι μόλις 20 άτομα, ήταν ένα τάμα που είχαμε απέναντι στον Θεό και δεν θέλαμε να πάρει δημοσιότητα» είχαν πει τότε.

Οι δυο τους, παρά το γεγονός ότι έχουν συνεχόμενες επαγγελματικές υποχρεώσεις, φροντίζουν να πηγαίνουν συχνά στο νησί για το τάμα τους -ίσως είναι η μοναδική φορά που το ανέβαλαν για μερικά χρόνια λόγω covid- και με την πρώτη ευκαιρία βρέθηκαν εκεί, όπου σε κλίμα απόλυτης κατάνυξης και ευλάβειας παρέμειναν για μία μέρα.

«Η πίστη είναι ένα απάνεμο λιμάνι και ένα φως στην άκρη του κάθε δρόμου», είπε στο YOU η παρουσιάστρια, ενώ ο Πατέρας Χρήστος Τσιμτηδέλλης τής έδωσε την ευχή του και είπε με τη σειρά του: “Εύχομαι ο Ταξιάρχης να είναι κοντά σε εκείνη και στην οικογένειά της, χαρίζοντας τους υγεία, χαρά και ευτυχία”.

Γονατιστή στον Ταξιάρχη με τον Θέμη Σοφό η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η αλήθεια για το τέταρτο παιδί

Η παρουσιάστρια έχει συνηθίσει να μας εκπλήσσει με τις εγκυμοσύνες της και τόσο αυτή όσο και ο άντρας της λατρεύουν τα παιδιά και τη δημιουργία μιας πολυμελούς οικογένειας.

Μπορεί, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, η Σταματίνα να μην σκέφτεται προς στιγμήν το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα τέταρτο παιδί, η αλήθεια όμως είναι ότι εκείνη αλλά και ο Θέμης Σοφός στο πίσω μέρος του μυαλού τους βλέπουν με μεγάλη χαρά την πιθανότητα να αποκτήσουν ακόμα ένα μωρό.

Μάλιστα, η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της στο YOU είχε πει χαρακτηριστικά: «Δεν λέω όχι και ότι “έκλεισα”. Εξάλλου τα κορίτσια μου τώρα μεγάλωσαν και έχουν μια πολύ διαμορφωμένη προσωπικότητα, με βοηθάνε με τον Γιάννη και νοιάζονται για τον αδελφό τους, νιώθω πολύ τυχερή που τις έχω και φυσικά όλες μαζί κακομαθαίνουμε τον μικρό».

Πηγή: youweekly.gr