Η Εκκλησία δημιουργήθηκε για να προετοιμάσει τον Άνθρωπο για την Βασιλεία των Ουρανών

Αν ήξεραν οι άνθρωποι πόσο σημαντικό είναι να έχουν παρουσία στην Εκκλησία, δεν θα χώραγε άνθρωπος να μπει μέσα, θα γινόντουσαν ουρές που δεν θα φαντάζετε το μυαλό μας.

Η Εκκλησία είναι θέλημα Θεού να υπάρχει, δημιουργήθηκε για να προετοιμάσει τον Άνθρωπο για την Βασιλεία των Ουρανών, η κεφαλή του είναι ο Χριστός.

Εκεί θα μάθεις όσα χρειάζεται για να σωθείς, εκεί θα μάθεις πως οι αμαρτίες σβήνονται, εκεί χρειάζεται να ρωτήσεις τον τρόπο που θα πρέπει να επιλέγεις ένα πνευματικό, ώστε να εξομολογείσαι για να σβήνεις τις αμαρτίες σου, και έτσι να μεταλάβεις άξια το Σώμα και το Αίμα του Χριστού μας.

Δώστε το παρών στην Εκκλησία, ο Θεός επιβλέπει από τον ουρανό, βλέπει πόσοι βρίσκονται μέσα, σταματήστε να δείχνετε αδιαφορία, ενδιαφερθείτε για την σωτηρία σας, ο Θεός όταν βλέπει ενδιαφέρον με την παρουσία σου στην Εκκλησία, σίγουρα θα έχει ένα λόγο παραπάνω να σε βοηθήσει.

Σε κάθε λειτουργία θα έπρεπε να είστε όλοι παρών, γιατί τι είναι καλύτερο από μια βόλτα που χαρίζει την Βασιλεία των Ουρανών;

Γι’ αυτό κάθε Κυριακή δώστε το παρών στην Εκκλησία, γιατί εκεί θα καταλάβετε ότι η Εκκλησία είναι ένα απαραίτητο παρών που πρέπει να έχετε διαρκώς.