Κατερίνα Διδασκάλου: Κλείστηκα σε μοναστήρι για να βιώσω τις πραγματικές συνθήκες για το «Μαύρο Ρόδο

Για τον ρόλο της στη νέα σειρά «Μαύρο Ρόδο» αλλά τις «Άγριες Μέλισσες» όπου πρωταγωνίστησε για τρεις σεζόν μίλησε η Κατερίνα Διδασκάλου.

Η «Μυρσίνη Σεβαστού» των Μελισσών βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» το πρωί του Σαββάτου και ανάμεσα σε όσα είπε αποκάλυψε ότι κλείστηκε σε μοναστήρι του Ρεθύμνου για μία εβδομάδα, όταν έμαθε για τον νέο ρόλο της στη σειρά του MEGA.

Για τις «Άγριες Μέλισσες» είπε αρχικά: «Ήταν υπέροχα! Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι απάντηση σε προσευχές, ως σκηνοθέτης. Τον ευχαριστώ πραγματικά πάρα πολύ γιατί ήμουν η πρώτη του επιλογή σε έναν ρόλο που μου έδωσε πολύ όμορφες στιγμές και ερμηνείες».

Για το «Μαύρο Ρόδο» όπου θα υποδυθεί μία μοναχή, η Κατερίνα Διδασκάλου ανέφερε ότι κλείστηκε σε ένα Μοναστήρι για να βιώσει τις πραγματικές συνθήκες.

«Το έκανα στο Ρέθυμνο στην Αγία Ειρήνη και ήταν μία μαγική εμπειρία από όλες τις απόψεις γιατί αντιμετώπισα μία ανοιχτή αγκαλιά, καθόλου έναν κλειστό και φοβισμένο κύκλο, μία ηγουμένη, πολύ φωτεινό άνθρωπο με πυγμή».

Το «Μαύρο Ρόδο»

Στη δραματική σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο», η Κατερίνα Διδασκάλου υποδύεται την Ηγουμένη Φιλαρέτη και η Φωτεινή Παπαθεοδώρου τη δόκιμη μοναχή Ελισάβετ, που θα δοκιμαστεί εξαιτίας ενός παράφορου έρωτα. Για την προετοιμασία των απαιτητικών ρόλων τους, οι δύο ηθοποιοί ακολούθησαν για πρώτη φορά σε ελληνική τηλεοπτική παραγωγή μία αλλιώτικη διαδικασία και μπήκαν σε ένα πραγματικό μοναστήρι στην Κρήτη.

Δείτε το τρέιλερ της σειράς

Πηγή: protothema.gr