Κούγκαρ καταδιώκει και τρομοκρατεί πεζό άντρα για… 6 λεπτά – «Εντάξει, τώρα είναι που πεθαίνω» [Βίντεο]

Για πεζοπορία και βόλτα στην υπέροχη φύση της αμερικανικής Γιούτα βγήκε ο 26χρονος Kyle Burgess, όταν έπεσε πάνω σε μερικά μικρά λιονταράκια της Αμερικής. Εκεί ήταν όμως και η υπερπροστατευτική μαμά τους, που δεν χάρηκε ακριβώς που τον είδε.

Παρά το γεγονός ότι ο άντρας οπισθοχωρεί διαρκώς, το ζώο τον ακολουθεί μονίμως κατά μήκος του μονοπατιού, δείχνοντας κάθε τόσο τις οργισμένες προθέσεις του.

Μιλώντας στο κανάλι Fox 13, ο Burgess είπε: «Δεν ήξερα ακριβώς τι είδους μικρά ήταν. Όταν συνειδητοποίησα τι είναι, σκέφτηκα ‘‘η μαμά τους θα είναι κάπου εδώ. Την πάτησα’’».

Τον ακούμε στο βίντεο να φωνάζει στο ζώο, θέλοντας να το τρομάξει προφανώς. Κάποια στιγμή που το αιλουροειδές τρέχει ξανά καταπάνω του, τον ακούμε να λέει «εντάξει, τώρα είναι που πεθαίνω».

Παρά την καταδίωξη, ο Burgess κατάφερε να γλιτώσει από τη μοιραία συνάντηση. Εν αγνοία του έκανε όλα τα σωστά, σύμφωνα με ειδικό που μίλησε στο «Deseret News».

Ο Scott Root του Division of Wildlife Resources της Γιούτα είπε πως ο 26χρονος έβγαζε δυνατούς ήχους, προσπάθησε να φαίνεται μεγαλύτερος και δεν γύρισε ποτέ την πλάτη του στο κούγκαρ. «Τη στιγμή που θα το έκανε, ίσως να δεχόταν επίθεση».

«Αν και δεν νομίζω πως ήθελε να του επιτεθεί», καταλήγει, «ήθελε να σιγουρευτεί πως δεν θα παραμείνει στην περιοχή».

Πηγή: newsbeast.gr