Μεγάλη αλλαγή: Αρραβωνιάστηκε την παιδική του αγάπη και έχασε 140 κιλά! [Εικόνες]

Στη ζωή μας πολλές φορές θα ανυπομονούμε για το τι επιφυλάσσει η μοίρα για εμάς. Μία από αυτές τις στιγμές είναι όταν αρραβωνιαζόμαστε. Για πολλούς από εμάς, είναι μια ξεχωριστή στιγμή.

Ο λόγος που αποφάσισε να αδυνατίσει

Από τη στιγμή που το παίρνουμε απόφαση, κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για αυτό χωρίς να γνωρίζουμε ότι ολόκληρη η ζωή μας πρόκειται να αλλάξει.

Προκειμένου να προετοιμαστούμε για το γάμο, που είναι πραγματικά μια μεγάλη μέρα, πολλοί από εμάς αποφασίζουν να χάσουν κάποιο επιπλέον βάρος. Στον John Allaire, δεν ήταν κάτι που έγινε εύκολα. Στην πραγματικότητα, εργάστηκε πολύ σκληρά γι ‘αυτό αφού αρραβωνιάστηκε την παιδική του αγάπη και έπρεπε να χάσει περισσότερα από 140 κιλά.

Πως ξεκίνησε το πρόβλημα της παχυσαρκίας

«Παρόλο που η Caila με αγάπησε όπως ήμουν, και ήταν έτοιμη να με παντρευτεί παρόλο που ήμουν 240 κιλά.» Δεν υπάρχει περίπτωση να τραβήξω αυτή τη γυναίκα στις δυσκολίες που θα περνάω για το υπόλοιπο της ζωής μου αν δεν χάσω βάρος.

Ο John είχε πρόβλημα με υπερφαγία καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής του και το έκανε για να αντιμετωπίσει το άγχος. Ήταν πολύ μικρός όταν οι γονείς του χώρισαν και παρηγορούσε τον εαυτό του με φαγητό. Ήταν ήδη παθολογικά παχύσαρκος από τη στιγμή που έφτασε τα 18.

Ο πατέρας του πέθανε όταν ήταν 18 και τα πράγματα χειροτέρευσαν. Ζούσε στη Φλόριντα για μερικά χρόνια και για να ζυγιστεί, χρησιμοποιούσε μια εμπορική ζυγαριά σε τοπικό ιχθυοτροφείο. Ήταν τόσο ταπεινωτικό που αποφάσισε να σταματήσει να ζυγίζει τον εαυτό του. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι σταμάτησε να παίρνει βάρος.

Η θέληση για να αδυνατήσει

Ζήτησε από την Calia να τον παντρευτεί και εκείνη είπε ναι. Δεν του ζήτησε να χάσει βάρος, αλλά συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να κάνει κάτι γι ‘αυτό γιατί τώρα θα γινόταν και δικό της πρόβλημά.

Για το τελευταίο ενάμισι χρόνο, γυμναζόμουν κάθε μέρα για να χάσω βάρος. Ακόμη και όταν επέλεγα να ξεκουραστώ για κάποιες μέρες, δεν το έκανα χωρίς σαφή πρόθεση για να πετύχω το σκοπό μου. Τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας;

Έχασα 131 κιλά από τον Αύγουστο του 2016. Συνολικά, έχασα 140 κιλά «.

Ήταν τόσο βαρύς όταν ξεκίνησε την προσπάθεια που το δέρμα του είχε κρεμάσει όταν έχασε το βάρος. Είχε 9 κιλά παραπανίσιου δέρματος που έπρεπε να αφαιρεθεί χειρουργικά.

Πηγή: viralman.gr