Οι άνθρωποι που μένουν μακριά από την Εκκλησία και δεν έρχονται σχεδόν ποτέ τους, αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν καταλάβει αυτό

Οι άνθρωποι που μένουν μακριά από την Εκκλησία και δεν έρχονται σχεδόν ποτέ τους, αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν καταλάβει πόσο σπουδαίο είναι να είναι παρόν.

Και μόνο που παρουσιάζεσαι εκεί, ο Θεός βλέπει την Πίστη σου, και το ενδιαφέρον σου, και έχει έναν λόγο παραπάνω να σε βοηθήσει περισσότερο μέσα στην ζωή σου.

Έλα πάντα κοντά στην Εκκλησία, και μην χάνεις ποτέ σου την επαφή με την Εκκλησία, έλα και ζήτα την βοήθεια του Θεού, άναψε ένα κεράκι και ευχήσου αυτά που επιθυμείς.

Σήμερα Χριστιανοί, είναι δύσκολοι καιροί για πολλούς ανθρώπους, και η βοήθεια που σου προσφέρει η Εκκλησία είναι πολύτιμη, και με την διαρκεί παρουσία σου εκεί, είναι και ταυτόχρονα μία ομολογία για σένα που πιστεύεις στον Κύριο σου.

Βάλε ξεκίνημα στον τακτικό Εκκλησιασμό, και θα ανακαλύψεις την σπουδαιότητα που προσφέρει μέσα στην ζωή σου, εκεί θα αισθανθείς και θα καταλάβεις πόσο πολύτιμο είναι για την ζωή κάθε ανθρώπου που αγαπά και πιστεύει στον Θεό.