Πανικός σε κηδεία λίγο πριν από την ταφή – «Πάγωσαν» οι παρευρισκόμενοι

Σε κατάσταση σοκ βρέθηκαν συγγενείς και φίλοι μίας 55χρονης γυναίκας στην Ινδία, όταν λίγο πριν την κηδεία της εκείνη… «αναστήθηκε».

Η Malati Chougule υπέφερε από υψηλό πυρετό για μέρες και την περασμένη Τετάρτη (8/1) μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις στο νοσοκομείο. Οι γιατροί προσπάθησαν να επαναφέρουν την 55χρονη, αλλά δεν κατάφεραν να τη σώσουν. Ή τουλάχιστον έτσι νόμιζαν…

Μόλις λοιπόν οι γιατροί ανακοίνωσαν τον θάνατό της, συντετριμμένοι οι συγγενείς της προχώρησαν σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την κηδεία και την ταφή της.

Η οικογένεια της 55χρονης παρέλαβε το άψυχο σώμα της και το τοποθέτησε στη μπροστινή αυλή του σπιτιού της προκειμένου συγγενείς και φίλοι να της πουν το τελευταίο «αντίο» και να τελεστεί η κηδεία.

Όπως αναφέρει, όμως, το Sputnik, ενώ ήταν σε εξέλιξη οι τελικές ετοιμασίες της κηδεία, η 55χρονη άνοιξε τα μάτια της, προκαλώντας σοκ και τρόμο στους παρευρισκόμενους.

Κάποιοι έκαναν λόγο ακόμα και για θαύμα…

Το απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο χωριό Muchchandi της επαρχίας Karnataka, αφήνοντας εμβρόντητους τους συντετριμμένους συγγενείς και φίλους της 55χρονης.

Όπως αναφέρει, όμως, το Sputnik, ενώ ήταν σε εξέλιξη οι τελικές ετοιμασίες της κηδεία, η 55χρονη άνοιξε τα μάτια της, προκαλώντας σοκ και τρόμο στους παρευρισκόμενους.

Σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης, η οικογένεια της 55χρονης σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον του νοσοκομείου.

Το νοσοκομείο από την πλευρά του δήλωσε πως η γυναίκα έλαβε εξιτήριο μετά από αίτημα των συγγενών της προκειμένου να διακομισθεί αλλού και ότι ποτέ δεν δηλώθηκε ο θάνατός της.


Τελικά αποδείχθηκε πως η 55χρονη είχε πέσει σε ένα βραχύβιο κώμα, το οποίο και δεν κατάλαβαν οι γιατροί και έτσι έγινε λάθος διάγνωση.

Πηγή: newsbomb