Πιστέψτε, ναι, αλλά σωστά, γιατί δεν αρκεί μόνο η βάπτιση για να σωθούμε, αλλά και η διατήρηση της πνευματικής καθαρότητας

Το Φως και το Σκοτάδι δεν θα ζει για πάντα μαζί, και τώρα ζει προσωρινά μαζί, γιατί ο Θεός έχει δώσει ελευθερία, γιατί ο άνθρωπος πρέπει να αποφασίσει σε ποιο μέρος θέλει να είναι.

Πρέπει να το καταλάβουμε όμως γρήγορα, πριν να είναι αργά, γιατί ο χρόνος κυλάει, εμείς επιλέγουμε την τύχη μας, και γι’ αυτό πρέπει πάντα να προσέχουμε με τις επιλογές που κάνουμε στην ζωή μας.

Πρέπει χριστιανοί μου να γνωρίζουμε, πρέπει να ξέρουμε τον νόμο του Κυρίου μας, πρέπει να καλλιεργήσουμε το καλό μέσα μας, πρέπει να μετανοήσουμε γρήγορα και να εργαστούμε για την σωτηρία μας.

Ο Κύριος ήρθε για να σώσει τον κόσμο, αλλά με την αλήθεια, γιατί ο Κύριος είπε: “αληθώς σου λέγω, ότι εάν δεν αναγενηθή κανείς πνευματικώς από το νερό του βαπτίσματος και από την χάριν του Αγίου Πνεύματος, δεν ημπορεί να εισέλθη εις την βασιλείαν του Θεού. (Ιω. 3,5)

Πρέπει όμως να προσέξουμε, γιατί δεν αρκεί μόνο η βάπτιση για να σωθούμε, αλλά και η διατήρηση της πνευματικής καθαρότητας, και αυτό επιτυγχάνεται με την μετάνοια, την εξομολόγηση, και την σωστή τήρηση των εντολών του Κυρίου μας.

Σκέψου όμως, όταν εσύ απέχεις από την Εκκλησία, και αδιαφορείς κάθε φορά όταν ακούς τον Λόγο του Θεού, πως θα μάθεις να διατηρήσεις την καθαρότητα σου;