Σμαράγδα Καρύδη: Έτσι κόλλησα τον ιό – Σηκώνω τα χέρια ψηλά με τους αρνητές και τους ψεκασμένους

Στην εφημερίδα RealNews παραχώρησε συνέντευξη η γνωστή ηθοποιός Σμαράγδα Καρύδη και μάλιστα αποκάλυψε πως παρόλο που τηρούσε ευλαβικά και σε βαθμό υστερίας όλα τα μέτρα δεν κατάφερε να ξεφύγει από τον ιό.

Μάλιστα όπως λέει πιθανολογεί πως κόλλησε κορωνοϊό στις πρόβες στο τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει.

Οι δηλώσεις της Σμαράγδας Καρύδη

«Είχα γίνει λίγο υστερική, δεν σου κρύβω -κι έτσι συνεχίζω. Δεν πάω πουθενά χωρίς μάσκα και αντισηπτικά, πλένομαι συνέχεια και παλαιότερα, όταν τρώγαμε έξω, έλεγα ευγενικά στα γκαρσόνια να βάζουν σωστά τις μάσκες τους, να μη με πλησιάζουν παρουσιάζοντάς μου το όποιο πιάτο τρώω. Ξέρω τι έχω παραγγείλει και δεν θέλω σταγονίδια! Όχι άλλα σταγονίδια (γελά).

Ναι, ναι, έχω αποτρελαθεί, αλλά νομίζω ότι έτσι πρέπει να είμαστε όλοι και να προσέχουμε όσο περισσότερο γίνεται και για εμάς και για τους δικούς μας ανθρώπους. Πώς την πάτησα εγώ; Στις πρόβες για το τηλεπαιχνίδι μάλλον, με τόσο κόσμο που έμπαινε στο στούντιο, αλλά ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις από πού και πώς κολλάς! Ευτυχώς τη σκαπούλαρα και προχωρώ μπροστά», εξομολογείται η Σμαράγδα Καρύδη.

«Δε μπορώ την ανοησία και τους ψεκασμένους αρνητές της μάσκας!»

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν όσα λέει για τους αρνητές της μάσκας. «Το βρίσκω τόσο παράλογο και εξοργιστικό όλο αυτό. Δεν μπορώ να συζητήσω για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα και για τους ψεκασμένους, που δεν έχουν πάρει χαμπάρι πόσο επικίνδυνο είναι αυτό που ζούμε. Σηκώνω τα χέρια ψηλά μαζί τους! Δεν την μπορώ την ανοησία.

Την ανοησία και την τοξικότητα. Απεχθάνομαι τη χολή σε κάθε της μορφή. Και την ανοησία!», τονίζει η ηθοποιός στη Real.

Πηγή: newsitamea.gr