Τραγικός θάνατος για 29χρονο: Δεν άνοιγαν τα ηλεκτρικά παντζούρια και κάηκε

Ανείπωτη τραγωδία ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου στην Πάτρα. Ένας 29χρονος άνδρας εγκλωβίστηκε στο διαμέρισμά του και βρήκε τραγικό θάνατο. Συγκεχυμένες μέχρι στιγμής οι πληροφορίες για το πώς ξεκίνησε η φωτιά. Χορήγηση οξυγόνου και σε τρεις πυροσβέστες που προσπάθησαν να του σώσουν την ζωή.

Δεν το χωρά ανθρώπου νους… Μια αδιανόητη τραγωδία σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης, 15.08.2019, στην οδό Αγήνορος στις Ιτιές στην Πάτρα, όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το newsit.gr.

Σοκ στην Πάτρα

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης, μετά από την κατάσβεση φωτιάς που εκδηλώθηκε στο ισόγειο διώροφης οικίας στην περιοχή, εντοπίστηκε αναίσθητος ένας 29χρονος άνδρας.

Κατά την ίδια επιχείρηση σε τρεις από τους πυροσβέστες που συμμετείχαν στην κατάσβεση χρειάστηκε να τους χορηγηθεί οξυγόνο εξαιτίας της εισπνοής άνθρακα από το σπίτι που ήταν ερμητικά κλειστό με ηλεκτρικά παντζούρια.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η φωτιά εκδηλώθηκε στο μπροστινό μέρος του σπιτιού. Ο νεαρός άνδρας που εργάζεται σε μεγάλη αλυσίδα καφέ στο κέντρο της Πάτρας, προσπάθησε να ανοίξει τα ηλεκτρικά παντζούρια του σπιτιού αλλά δεν τα κατάφερε.

Εγκλωβίστηκε μέσα στο σπίτι κι έχασε τη ζωή του. Ήταν μόνος του στο σπίτι μιας και οι δικοί του ήταν στα Καλάβρυτα για τις ημέρες των γιορτών.

Υπάρχουν επίσης πληροφορίες που αναφέρουν πως η φωτιά ξεκίνησε από τσιγάρο, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει επιβεβαιωθεί κάτι επισήμως…

Πηγή: thebest.gr.