10χρονο παιδί παρασύρθηκε από τα κύματα – Κινδύνεψαν άλλα τρία άτομα [Βίντεο]

Μεγάλη κινητοποίηση στήθηκε πριν από λίγη ώρα στην παραλία των Γουρνών στην Κρήτη, όπου τέσσερα άτομα, ανάμεσά τους και ένα παιδάκι, κινδύνεψαν να πνιγούν.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το cretapost, δεκάχρονο παιδί παρασύρθηκε από τα κύματα, λίγο μετά τις 2.30 το μεσημέρι. Το περιστατικό είδε ο πατέρας του που βούτηξε χωρίς σκέψη στο νερό με σκοπό να τον γλιτώσει, ωστόσο τα θαλάσσια ρεύματα παρέσυραν και εκείνον.

Οι λουόμενοι που τους είδαν ειδοποίησαν τις Αρχές, με σκάφος του Λιμενικού αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να σπεύδουν στο σημείο. Αμέσως οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος έβγαλαν έξω με ασφάλεια το 10χρονο παιδί, με τους διασώστες να του βάζουν οξυγόνο.

Τότε όμως μία βάρκα που προσπαθούσε να διασώσει τον 48χρονο πατέρα αναποδογύρισε, με αποτέλεσμα οι δύο επιβαίνοντες να βρεθούν κι αυτοί στο νερό και να κινδυνεύσουν. Τελικά, άνδρες του Λιμενικού έβγαλαν με ασφάλεια τόσο τον πατέρα όσο και τα άλλα δύο άτομα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο 10χρονος μαζί με τον 48χρονο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς κυρίως λόγους.

Πηγή: usay.gr