Σπαραγμός για τον χαμό του 33χρονου Γιώργου Κολώκα

Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε στη Νέα Φιγαλεία η τραγική είδηση του θανάτου του 33χρονου Γιώργου Κολώκα.

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία της Φιγαλείας, στην Ηλεία, από τον αιφνίδιο θάνατο του 33χρονου Γιώργου.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ένα από τα πιο χαμογελαστά παιδιά του χωριού, δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσα τους. Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο σπίτι του 33χρονου το πρωί του Σαββάτου (17/08) θυμίζουν αρχαία τραγωδία.

Τίποτα δεν προμήνυε το κακό καθώς και τα δυο προηγούμενα βράδια διασκέδαζε με την παρέα του, τόσο στο πανηγύρι της Φασκομηλιάς όσο και στην συναυλία του Βασίλη Τερλέγκα που πραγματοποιήθηκε στο χωριό του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τον Γιώργο εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις του, το πρωί του Σαββάτου οι δικοί του άνθρωποι στο σπίτι του όπου είχε γυρίσει λίγες ώρες πριν.

Ο Γιώργος ήταν από τους πολύ αγαπητούς νέους της Νέας Φιγαλείας, γνωστός σε όλη τη νότια Ηλεία για το χαμόγελό του και την αγάπη του για το χωριό του τη Ζούρτσα, όπως έλεγε. Μόλις η είδηση διαδόθηκε στη περιοχή, πολλοί δεν μπορούσαν να το πιστέψουν, μέχρι που το επιβεβαίωσαν οι δικοί του άνθρωποι και να βυθίσει την περιοχή στο πένθος.

Ήταν ποδοσφαιριστής του Α.Ο Απόλλωνα Νέας Φιγαλείας, πολύ αγαπημένος στις τάξεις της ομάδας, ενώ διέθετε και γνωστή οικογενειακή επιχείρηση στη κεντρική πλατεία Νέας Φιγαλείας.

Για το λόγο αυτό αναβλήθηκαν όλες οι εκδηλώσεις στη Νέα Φιγαλεία και τη Φασκομηλιά, ενώ σύσσωμα τα ΔΣ του συλλόγων – φορέων και σωματείων της περιοχής εκφράζουν τα θερμά τους συλληπητήρια στην οικογένειά του.

Μετά την νεκροψία νεκροτομή αναμένεται να γίνουν γνωστά τα αίτια του θανάτου του Γιώργου, ενώ στη νεκρώσιμο ακολουθία αναμένεται να δώσουν το παρών εκατοντάδες φίλοι και συγγενείς.

Με πληροφορίες από patrisnews.gr και ilialive.gr