Απέραντη θλίψη – Έφυγε αιφνίδια στα 51 του ο Θεόδωρος Φιλιππάτος

Ήταν ένας χαρισματικός και πολύ αγαπητός άνθρωπος

Απέραντη θλίψη προκάλεσε στην Πάτρα ο θάνατος του Θεόδωρου Φιλιππάτου, σε ηλικία μόλις 51 χρόνων. Ο Θεόδωρος Φιλιππάτος έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή έπειτα από ολιγοήμερη μάχη με σοβαρή ασθένεια.

Με τη σύζυγό του Ζήνια, είχαν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Μάρκο και την Κυβέλη, ενώ είχε τρεις αγαπημένες αδελφές: την Αλίκη, τη Θεοδοσία και την Ειρήνη και τους πολυαγαπημένους του γονείς τον Γεράσιμο και την Βασιλική.

Η οικογένειά του με την ΕΡΙΟΚΡΥΛ, μια από τις μεγαλύτερες κλωστοϋφαντουργίες κατά τη βιομηχανική ακμή της Πάτρας, αποτελεί σημαντικό μέρος της βιομηχανικής ιστορίας της πόλης.

Ήταν ένας πολύ αγαπητός, ευγενικός και βαθιά καλός άνθρωπος, από την εποχή που ήταν μαθητής στο Πρότυπο σχολείο της Πάτρας, μέχρι και σήμερα που έφυγε σκορπίζοντας απέραντη θλίψη στους δικούς του ανθρώπους, στους συνεργάτες του, στους πολλούς του φίλους και στους «κολλητούς» που διατηρούσε από την εποχή των σχολικών χρόνων μέχρι σήμερα.

Είχε σπουδάσει οικονομικά στο Λονδίνο και τα τελευταία χρόνια εργαζόταν ως Field support & Audit Manager στην εταιρεία Coffee Island.

Η COFFEE ISLAND αποχαιρετά τον Θοδωρή Φιλιππάτο

Ο αγαπητός μας Θοδωρής Φιλιππάτος εντάχθηκε στην οικογένεια της Coffee Island το 2013.

Δεν αρκούν τα λόγια για να περιγράψουμε την ευγνωμοσύνη μας για τη συνεισφορά του, το έργο του και το ήθος του. Ήθος που αποτέλεσε και θα αποτελεί θεμέλιο λίθο του οικοδομήματος, που παρέα χτίσαμε

Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσουμε την οδύνη της αιφνίδιας απώλειάς του, στα 51 του χρόνια. Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στον Θεό που τον έστειλε στο δρόμο μας, έστω και για λιγότερο από όσο θα θέλαμε, όλοι όσοι τον γνωρίσαμε, συναναστραφήκαμε μαζί του και νιώσαμε την ανθρωπιά του και τη λεπτότητα της ψυχής του.

Με την ευγένειά του, την αγάπη στην καρδιά του και την καλοσύνη του αγωνιζόταν πάντα για το καλό όλων. Το φωτεινό του βλέμμα από σήμερα θα κοσμεί τους ουρανούς, τις αναμνήσεις και τις ψυχές μας

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Η οικογένεια της Coffee Island

Στα μαθητικά χρόνια στο Πρότυπο Λύκειο Πάτρας

Πηγή: thebest.gr