Δορυφόροι κατέγραψαν μαθητές του Shaolin kung fu να κινούνται με απόλυτο συγχρονισμό

Ένα απίθανο υπερθέαμα με χιλιάδες μαθητές Shaolin kung fu που κινούνται με απόλυτη τελειότητα, κατέγραψαν δορυφόροι, οι οποίοι συνέλαβαν τους σχηματισμούς τους από το διάστημα.

Ένα απίθανο υπερθέαμα με χιλιάδες μαθητές Shaolin kung fu που κινούνται με απόλυτη τελειότητα, κατέγραψαν δορυφόροι, οι οποίοι «συνέλαβαν» τους σχηματισμούς τους από το διάστημα.

Οι ταλαντούχοι φοιτητές, φορούν κόκκινες και μαύρες στολές kung fu και πραγματοποιούν μια εκπληκτική επίδειξη του Shaolin kung fu, ένα από τα παλαιότερα και πιο διάσημα στυλ των κινεζικών πολεμικών τεχνών.

Ένας δάσκαλος δίνει εντολές καθώς οι νέοι κινούνται από κοινού και οργανώνονται σε διαφορετικούς σχηματισμούς σε μια συναρπαστική «χορογραφία», που παρουσιάστηκε στη νέα σειρά του BBC «Η Γη από το διάστημα».

Οι μαθητές περνούν έξι ώρες την ημέρα, έξι μέρες την εβδομάδα, μαθαίνοντας μια σειρά διαφορετικών τεχνικών των πολεμικών τεχνών – πέρα από τα κανονικά μαθήματα, στη Σχολή Πολεμικών Τεχνών Shaolin Temple Tagou στην πόλη Dengfeng της επαρχίας Henan.

Το σχολείο είναι γνωστό για την εκπαίδευση του στις πολεμικές τέχνες και ολόκληρη η εκπαιδευτική ομάδα διαθέτει έξι ιδρύματα με 38.000 μαθητές.

Το αρχαίο αλλά ισχυρό kung fu Shaolin συνδυάζει πολλές αμυντικές τεχνικές, ενώ η πειθαρχία αποτελεί ένα από τα χαρακτηριστικά του.

Το βίντεο προέρχεται από το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς του BBC.

Πηγή: dailymail.co.uk, reader.gr