Τέμπη: Το προφητικό όνειρο του παππού του 23χρονου Κυπριανού Παπαϊωάννου – Ο γάμος και η στήλη φωτός (Βίντεο)

Ο Κυπριανός Παπαϊωάννου που έχασε τη ζωή του στα Τέμπη στο μοιραίο σιδηροδρομικό δυστύχημα κηδεύθηκε χθες ήταν φοιτητής Νομικής, ψάλτης, καταδρομέας και λάτρης της βυζαντινής μουσικής, ενώ προγραμμάτιζε να παντρευτεί τον Αύγουστο.

Ο πατέρας του μίλησε στο Mega και συγκλόνισε με το μεγαλείο ψυχής του.

“Είναι πολύ δύσκολο παιδί μου, αλλά είναι αληθινό και η αλήθεια μας ελευθερώνει. Για εμένα δεν είναι δύσκολο; Για εμένα που τον έχω έναν λεβέντη 23 χρονών έτοιμο να τον παντρέψω, με τα όλα του και άνθρωπο που πρόσεχε την ζωή του τόσο πολύ που δεν θυμάμαι μία φορά να διαφωνήσαμε σε κάτι. Ήταν τόσο… Ενάρετο παιδί ήταν, καθαρό παιδί ήταν. Τελείωσε τα ΛΟΚ, αγαπούσε την πατρίδα του”, είπε ο πατέρας Χριστόδουλος.

Το προφητικό όνειρο του παππού του 23χρονου

Ανατριχιάζουν όσα είπε στο Mega ο πατέρας του Κυπριανού, αναφορικά με το όνειρο που είχε δει πριν από έναν χρόνο ο παππούς του.

“Ο παππούς είναι 87 χρονών αυτή τη στιγμή. Είναι ιερέας ο πατέρας μου. Κι έκανε προσευχή και τον φώναξε μια μέρα και του λέει “θα σου πω κάτι παιδί μου. Είδα τους γάμους σας με τη Χριστίνα. Και είδα τον παπά που στεφάνωνε τη Χριστίνα αλλά όταν γύρισε να στεφανώσει εσένα είδε να στεφανώνεται μια στήλη φωτός. Όχι εσύ” του λέει και “δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό το πράγμα”. Και φαίνεται ο παππούς – πέρσι το είδε αυτό το πράγμα – ήταν ανήσυχος ο Κυπριανός και μου το είπε”, ανέφερε και συμπλήρωσε:

“Και του λέω “κοίταξε δεν μπορούσε εμείς να ξέρουμε”. Ο παππούς βέβαια, εγώ ξέρω τον πατέρα μου ότι δεν μιλάει τυχαία. Είδε αυτό το πράγμα και είχε και μια έγνοια και με ρωτούσε “θα γίνουν μπαμπά οι γάμοι; τι λέει ο παππούς;” Και του λέω “κοίταξε παιδί μου. Ό,τι είναι από τον Θεό θα γίνει”. Και δεν παντρεύτηκε στη γη. Όμως, μπήκε μέσα στο φως…”.

Ο ιερέας πατέρας του 23χρονου που έχασε τη ζωή του στα Τέμπη αποκάλυψε επίσης ότι ο Κυπριανός Παπαϊωάννου θα παντρευόταν τον Αύγουστο.

Πηγή: megatv.com, thetoc.gr